Matka maan uumeniin

Ideana oilis siis tehä leffa-arvosteluja joka viikko kesälomaan asti ja eka arvostelu tulee leffasta Matka maan uumeniin.

Matka maan uumeniin                                                                                                                 Juoni: Geologi Theodore Lyttonin teorioille maan keskipisteessä olevasta piilotetusta maasta nauretaan luentosalissa 1800-luvun englanissa. Eräs salissa ollut nainen -Alice Hasting- ei naura sillä hänen miehensä on kadonnut juuri tuolla alueella ja nyt hän haluaisi Theodorin auttavan häntä miehensä löytämisessä. Theodor, hänen veljenpoikansa Jonas ja Alice lähtevät kohti maan keskipistettä tavoitteinaan löytää Alicen kadonnut aviomies ja itse piilotettu maa. Matkan aikana he joutuva pakenemaan, käyttämään luovuuttaan ja selviytymään luonnonarmoilla.                                                                                                          Plussat ja miinukset:                                                                                                                  + hauskoja kohtauksia        – loppuratkaisu arvattavissa                                                                + hyvät näyttelijät               – huomasi tietsikalla tehdyt lisäykset                                              + kiinnostava juoni              – huonoja kohtauksia                                                                     Tuomio: Kohtalainen, mutta olisi voinut olla parempikin. Välillä tuli hauskoja ja välillä huonompiakin kohtauksia, keskimääräisesti hyvä leffa. Antaisin leffalle 3 tähteä.

Matka maan uumeniin

♥: Amanda

Kategoria(t): Yleinen Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 Responses to Matka maan uumeniin

  1. Joku vaan sanoo:

    Olen katsonut itsekkin tuon leffan. Ja olen samaa mieltä plussista ja miinuksista. Elokuva oli ihan ok kokonaisuudessaan, mutta olisi voinut olla aika paljon parempi.

  2. Amanda sanoo:

    Kiva et joku on kattonu saman leffan, ku tuntuu et kukaan lähipiirissä ei oo kattonu sitä:)

  3. Joku vaan sanoo:

    Kun miinuksissa lukee että huonoja kohtauksia, niin mitä tarkotat sillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

7 + 3 =